Segon joc d’imatges del Firefox Mobile

Fa un parell de setmana Mozilla ens va sorprendre amb les primeres imatges del Firefox Mobile, el que serà el navegador per a dispositius mòbils (telèfons mòbils, PDA, etc.) de Mozilla.

Ara ens donen unes quantes imatges més per saber com serà la nova interfície. Es tracta, tan sols, dels dispositius amb pantalla tàctil (avui en dia una petita minoria). Mentre estiguem navegant veurem quelcom semblant això:
A dalt de tot la barra de títol (segurament es modificarà en futures versions per afegir més contrast), després la pantalla de navegació i finalment un parell de botons. El de la fletxa és per anar cap en darrera i el del logotip del Firefox per obrir la barra d’eines (vegeu la següent imatge). Els dos botons lluiran amb una transparència, per interferir el mínim en la navegació.
No s’ha inclòs cap botó nou: la barra d’adreces (al introduir una adreça s’omplirà tota la finestra amb pàgines que ja hem visitat amb la mateixa adreça, com passa ara al Firefox per a ordinadors però ocupant tota la pantalla), el botó per refrescar, anar en darrera, en davant, adreces d’interès i navegar per les pestanyes (encara no se sap ben bé com es farà).

Finalment hi ha una imatge que ensenyen com s’integraran les extensions:
Per baixar cap avall de la pàgina tan sols haurem de clicar a sobre i arrossegar la pàgina (un comportament semblant al que té un PDF obert amb l’Acrobat Reader). També podrem fer zoom.

Mobile UI for touchscreen – round 2” – DougT’s Blog
Mobile/UI/Designs/TouchScreen/Proposal3” – Mozilla Wiki

Share Button