10a enquesta a usuaris d’Internet de l’AIMC

Anualment l'”Asociación para la investigación de medios de comunicación” fa una enquesta a milers d’Internautes espanyols. Fa poc es van publicar els resultats(pdf).

El 22,6% dels enquestats eren catalans (la comunitat líder), els del País Valencià representaven un 9,5%, i els de les Balears un 1,7%. Dacord amb això els Països Catalans (sense contar ni la Franja de Ponent, ni el Carxe, ni els territoris de fora l’Estat) representen un 33,8%. Tot i això tan sols un 15,4% dels Internautes van escollir fer l’enquesta en català.

Hi ha algunes preguntes que tenen relació amb Mozilla i els seus projectes; a la pregunta “Quin programari de correu electrònic utilitza preferentment?“, el Thunderbird surt en segon lloc amb un 7,9% (-0,2%) dels vots (això inclou també el SeaMonkey i el Mozilla Mail), tan sols per darrera del Microsoft Outlook que assoleix un 36,5% (-4,1%). El tercer és el Netscape Messenger amb un 5,6%. Tot i això un 27,8% dels enquestats utilitzen una pàgina web com a client de correu electrònic (webmail).

Comptant els navegadors utilitzats per a respondre l’enquesta ens trobem que el Firefox és segon amb un 26,8% (+2,9%) (aquí se li sumen els resultats del navegador Mozilla, el SeaMonkey i les diferents versions del Firefox). Un 25,5% (+15,5%) amb la versió 2.0, un 0,7% (-11,1%) amb la 1.5, un 0,4% (-1,3%) amb versions anteriors a la 1.5, un 0,0% amb la 3.0, un 0,1% (-0,4%) fan referència al navegador Mozilla i un altre 0,1% (+0,1%) al SeaMonkey.

AIMC
ENLLAÇ RECOMANAT: Més estadístiques” – SomGNU
HISTÒRIC: 9a enquesta a usuaris d’Internet de l’AIMC

Share Button

No responses yet

 1. Ruben escrigué el :

  Pròximes versionsó, he
  hi ha un error en aquesta zona crec. On surten les proximes versions

 2. Aljullu escrigué el :

  Ostres tens raó! No m’he n’havia adonat. Molt atent, moltes gràcies ;-), ja ho he arreglat!

 3. Ruben escrigué el :

  Encara ho veig malament jej “Pròximes version” no seria pròximes versions
  només vull que el blog sigui millor jej. Per cert quan puguis a veure si ens parles de que portara de nou la beta 4 dew

 4. Aljullu escrigué el :

  Ostres, que sapastre que sóc! Ho he tornat a arreglar i crec que ara sí xD

  Respecte la beta 4 de moment només se sap que la interfície del Vista estarà incorporada. Em sembla que de moment no hi ha més novetats, però per si de cas em baixaré la nightly i miraré què hi han incorporat.