Thunderbird 2.0.0.12

Seguint el previst, aquesta matinada Mozilla ha alliberat el Thunderbird 2.0.0.12; després de quasi quatre mesos de la versió 2.0.0.9.

El canvi més important és la correcció de cinc vulnerabilitats una de nivell «crític» i que s’han incorporat dues noves llengües a les traduccions: africà i ucraïnès; recordeu que ja fa anys que el tenim en català gràcies a la traducció de Softcatalà.

INFO: notes de la versió
INFO: notes de l’elaboració de la versió
INFO: llista de vulnerabilitats corregides

Share Button

No responses yet

 1. Rubén escrigué el :

  Algu pot explicar de que va per sobre el complement silverlight que serveix per IE, Firefox i alguns més. Tinc el windows vista bussiness i avui windows update m’ha donat la oportunitat de baixar-lo però no veig res de nou. Algu sap de que va?

 2. Aljullu escrigué el :

  No sabia que existís un complement que es digués Silverlight, el que sé és que això és una tecnologia privativa desenvolupada per Microsoft que vol fer la competència a Adobe AIR, que també és privativa.

  No sé ben bé perquè serveixen, però segurament d’aquí a uns anys començaran a aparèixer webs que utilitzin aquests nous estàndards tancats. Per la comunitat del programari lliure les dues tecnologies són negatives.

 3. aniol escrigué el :

  A l’igual que amb .Net:
  http://bitelia.com/2007/06/21/moonlight-usa-silverlight-en-linux/

 4. Ruben escrigué el :

  Sembla ser que firefox 3 beta 4 te massa errors, bugs, uns 200 en el codi i importants per això hi haurà una 5 beta abans de arribar les primeres RC de firefox 3.

 5. Aljullu escrigué el :

  aniol, gràcies per l’enllaç (PD: jo també segueixo Bitelia ;)).

  ruben, on ho has vist això de la beta 5? He mirat pel Google i res, tampoc al wiki de Mozilla.

 6. Aljullu escrigué el :

  Ja ho he trobat!

  Ara escric la notícia!