El Firefox 3 tindrà una beta 5

En principi el Firefox 3 havia de sortir a finals del 2007, en principi el Firefox 3 tan sols havia de tenir dues beta; això era en principi, perquè la realitat és diferent.

Si fa poc es va publicar la beta 3, avui ha saltat la notícia (com ha comentat en ruben fa unes hores) que el Firefox 3 tindrà una cinquena versió beta. Sembla ser que encara hi ha prop de 200 bugs (errors) que s’han de reparar. No han posat dates ni al llançament de la beta 4, ni al de la 5 ni al del Firefox 3 final, que només diuen que serà a “principis del 2008”.

La novetat més important que portarà la beta 4, prevista per d’aquí a pocs dies, seran les noves interfícies del Windows Vista i el Mac OS X i millores generals en el rendiment i la velocitat.

Firefox 3 beta 4 code freeze tonight, beta 5 release looks likely” – ZDNET

Via: TuxPeino (1)
Share Button

No responses yet

 1. Aljullu escrigué el :

  Doncs tens raó. De moment és inviable (en un futur pròxim sabreu perquè) però en un futur pròxim t’haurem de fitxar! 😉

  El MSN que has deixat era perquè t’afegís? Ja ho he fet però jo no et puc esborrar un tros del missatge, és a dir, o l’esborro tot o res, a veure si ho pots fer tu ^^

 2. Ruben escrigué el :

  Al final hem tindràs de donar drets per ficar noticies jej.
  Aquí teniu la prebeta 4 per si algu la vol probar. No es recomanable, si proveu coses prebetas o betas lo millor es fer-se una maquina virtual.
  http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/