A FirefoxCAT ens sumem a la campanya FreeRice

Tal com ha fet Mozilla Links, a FirefoxCAT hem inclòs un banner de la campanya FreeRice (el podeu veure a baix de tot de la barra lateral).

Quan es van assolir els 500 milions de descàrregues, Spread Firefox va proposar un nou repte: aconseguir donar més 500 milions de grans d’arròs en països del tercer món en tan sols un dia. Per això van donar el seu suport a FreeRice. El sistema és molt senzill: donaran 10 grans d’arròs per cada sinònim que encertem.

Ells ens donen una paraula (en anglès) i nosaltres hem d’escollir un sinònim entre les quatre opcions que ens donen. Si encertem donaran 10 grans d’arròs als països del tercer món. Podem jugar tantes vegades com vulguem.

Ja porten 20.549.646.230 grans d’arròs, i la cosa segueix, actualment es porta una mitjana de 150 milions de grans d’arròs per dia (l’objectiu és arribar a una mitjana de 500 milions per dia). Ara tens una manera de practicar anglès i ser solidari a la vegada!

Share Button

No responses yet

  1. Ruben escrigué el :

    Firefox 3 beta 4 RC1 disponible
    http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b4-candidates/rc1/

  2. Carlos Soler escrigué el :

    Aljullu, em sembla una bona iniciativa per celebra el èxit de Firefox. Ja tens un altre col·laborador, ho posaré a Bloctecnia. Salut.