La meitat dels usuaris que s’intal·len el Firefox l’utilitzen al cap d’un mes

Ja fa mig any que va començar el pla de retenció del Firefox, que volia aconseguir que qui es descarregués el Firefox l’utilitzés. Aquesta campanya s’ha traduït en alguns canvis pels usuaris: des de la versió 2.0.0.8 s’ha remodelat la pàgina que apareix quan t’actualitzés; també la famosa campanya ‘Fight Against Boredom‘ formava part del pla de retenció.

Fa unes hores s’ha publicat un estudi fet per Mozilla que analitza la retenció: van seguir les descàrregues del Firefox del 4 d’octubre del 2007. D’aquestes, tan sols un 57% acabaven essent instal·lades completament.

D’aquestes versions que s’intal·laven, un 49% dels usuaris utilitzava el Firefox al cap d’un mes i un 42% al cap de cinc mesos (vegeu-ho a la gràfica d’abaix).
Poden semblar xifres baixes, però comptant que cada dia es descarreguen 600.000 Firefox, només cal fer números…

Firefox Retention” – Blog of Metrics

Share Button