La PCF demana suport econòmic

La Participatory Culture Foundation (PCF), la Fundació que desenvolupa el Miro, ha obert una pàgina on suggerèixen que tothom qui vulgui i pugui faci un donatiu perquè puguin continuar treballant en el desenvolupament d’una plataforma de videocast lliure.

Tot i que des de Miro ja estan intentant alguna forma d’autofinançar-se (deixar de ser una “Viquipèdia” per passar a ser un “Firefox”), per exemple el recent acord amb el portal de vídeos Revision3, encara no resulten diners suficients per matenir el projecte.

Una altra manera d’ajudar econòmicament el projecte sense cap despesa per a nosaltres és instal·lar-nos l’extensió I ♥ Miro que farà un petit donatiu a la PCF cada cop que comprem quelcom a l’Amazon.

La darrea versió publicada és el Miro 1.2.

Share Button

No responses yet

  1. Ruben escrigué el :

    Avui mozilla fa 10 anys. La primera RC F3 arribara a principis de maig i seran tres fins la versió final.

  2. Aljullu escrigué el :

    He publicat la notícia, merci!