Què se n’ha fet de l’Instantbird?

Ja fa quasi mig any que es va llençar el projecte Instantbird, que pretenia crear un client de missatgeria instantània a partir de la plataforma Mozilla.

Des de llavors hi ha hagut ben poques novetats en el projecte, la darrera és la publicació de la versió 0.1.1 (de correcció d’errors) el 2 de març. La propera versió prevista és la 0.1.5, però encara no té data.

Lamentablement crec que serà un projecte que morirà abans de néixer, tot i que tenien un roadmap força ambiciós i era un tipus de programa que utilitzen milions de persones cada dia i pels quals hi ha poques alternatives lliures bones.

pàgina de l’Instantbird
pàgina per a desenvolupadors
pàgina d’ajuda
pàgina de contacte
pàgina d’extensions (de moment no disponible)

  • Instantbird 0.1.1: Windows, Linux, Mac OS X, material (enllaços directes a les descàrregues | atenció això no són versions estables, sinó Alphes, si no sou un usuari avançat o un testejador no les descarregueu. Tan sols estan disponibles en anglès)
Share Button