Flock 1.2 beta

El Flock, el navegador social basat en Mozilla, ha publicat la beta de la versió 1.2 que inclourà suport per a tres nous serveis socials.

Aquests són el Digg (un web de promoció de notícies en anglès, semblant a La Tafanera), el Pownce (un servei de micro-blogging, semblant al Twitter) i l’AOL Mail (un servei de correu electrònic en línia, com el Gmail o el Yahoo! Mail).

pàgina de descàrrega

La versió només està disponible en anglès i només es recomana per a testejadors o usuaris experimentats, ja que és una versió en proves; tot i això us deixo els enllaços a la descàrrega:

  • Flock 1.2 beta: Logotip de LinuxLinux, Logotip de WindowsWindows, Logotip de Mac OSMac OS X (enllaços directes a les descàrregues | atenció això no són versions estables, sinó beta, si no sou un usuari avançat o un testejador no les descarregueu | tan sols estan disponibles en anglès)
Share Button