Mozilla s’uneix a la Fundació LiMo

La Fundació LiMo és un conjunt d’empreses associades sense ànim de lucre amb la fi de desenvolupar un sistema operatiu per a mòbils basat en Linux, obert i independent del maquinari. Aquesta Fundació va néixer el 2007 de la mà de Motorola, NEC, NTT DoCoMo, Panasonic, Samsung i Vodafone, però el nombre d’empreses adherides no ha fet més que augmentar i hi ha noms tant coneguts com AMD, LG, McAfee, Ericson… i ara també Mozilla.

Mozilla participarà activament pel que fa a la part d’Internet i seguretat d’aquest sistema operatiu, recordem que Mozilla té l’ull posa’t en desenvolupar el Firefox Mobile, previst pel 2009. Tot i això, Google amb el seu Android (també basat en Linux) no posarà fàcils les coses a la Fundació LiMo.

Mozilla joins LiMo Foundation” – Daily Theme’s

Share Button

No responses yet

 1. Ruben escrigué el :

  Hola, estic personalitzant el meu firefox 3 en el vista i volia preguntar si algu sap algun addon per canvia el color de les pestanyes, la barra de desplaçament i la zona inferior del firefox. Gracies, quan l’acabi podriem fer un intercanvi d’imatges per veure com personalitzem el nostres firefox. dww

 2. Aljullu escrigué el :

  Just avui, a Genbeta han publicat un article per fer més Vistós el Firefox al Vista (no sé si s’entén el joc de paraules ¬¬’).

  Pots trobar-lo aquí.

  Tot això que dius s’ha de poder canviar amb un arxiu de la instal·lació del Firefox, no sé si hi ha alguna extensió que ho faci directe. Tot i això, l’extensió Personas et permet inserir imatges al fons dels menús, i em sembla que en el futur també a la barra de desplaçament.

  Tot i això, has de crear la imatge, i no només dir el color. Miraré a veure si trobo alguna cosa 😉