Resum de la visita de Tristan Nitot a Barcelona

Com ja informàvem el març, Tristan Nitot tenia planejada una visita a Barcelona aquest dia 20 de maig coincidint amb el bdigital Global Congress, on va assistir durant el dia, i a la nit va tenri una trobada amb l’equip de traducció de Softcatalà. Com sempre que algun membre de Mozilla visita un país, tenim nombroses entrevistes i reportatges a la premsa nacional.

Primer de tot, menció especial mereix VilaWeb i VilaWeb TV, que a més d’escriure una notícia, li han fet una entrevista enregistrada en vídeo i que podem seguir amb subtítols en català, es titula “El vídeo i la telefonia mòbil, el futur del Firefox“. És interessant fer-li una ullada, dura poc més de 7 minuts, però no diu res de nou que no sapiguem (si seguiu aquest bloc sempre estareu més ben informats!).

Tot i això, ha dit algunes frases interessant: “[…]els nous usuaris no volen fer servir Microsoft, el troben avorrit, per a la gent gran, i prefereixen el Firefox“, també ha explicat com funciona Mozilla: “No és una democràcia: és una meritrocàcia“, és a dir, qui més ha treballat i qui més val, és qui més poder té, “Tant de bo el món real funcionés així!“, ha afegit.

A laMalla.net també li han fet una entrevista força interessant, però que un cop més, no diu massa res de nou.

A l’edició en paper de l’AVUI del 21 de maig també han publicat una entrevista. Destaco que quan li pregunten sobre les maniobres d’Apple per promoure el Safari entre els usuaris de l’iPod, Nitot respòn que tot i que el Safari és un bon navegador, Mozilla prefereix convèncer l’usuari amb “les funcionalitats i el rendiment del producte“.

Altres medis on en parlen són el bloc d’en Toni Hermoso, el d’en Marc Vidal i a Tinet.cat. Si heu trobat alguna altra notícia en un altre mitjà us agrairia molt que ho poséssiu als comentaris.

Share Button

Etiquetes:

Categories: General