Recollida d’idees pel gestor de complements del Firefox 3.1

Dave Townsend, integrant de Mozilla, ha publicat una entrada al seu bloc parlant sobre els objectius de millorar el gestor de complements per les properes versions del Firefox (posteriors a la 3.0). De moment ha fet la següent llista:

  • Instal·lar els complements sense haver de reinstal·lar: el cert és que això ja es volia implementar pel Firefox 3.0, però m’imagino que comporta força canvis interns del programa i potser, fins i tot, ens haurem d’esperar fins el Firefox 4.0.
  • Més detalls a la caixa d’instal·lació: quan instal·lem una extensió, tindrem més dades sobre què és, qui n’és el proveïdor, etc. això repercutirà positivament en la seguretat.
  • Simplificació de la interfície: ja hi ha algunes propostes al wiki de Mozilla, ara bé, jo no veig pas que sigui gaire simple.am1.png
  • Canviar l’arxiu install.rdf per un més simple en format xml o json.
  • Solució automàtica de problemes per a les característiques dels complements.

També convida els usuaris a donar idees, és més, ens ho demana explícitament. Per això, si teniu alguna proposta interessant, us suggereixo que la deixeu al seu bloc, ell la llegirà i potser d’aquí a un temps la tenim integrada al Firefox!

Share Button