El Firefox 3 tindrà una RC2

Ahir es decidia si finalment el Firefox 3 tindria una segona Release Candidate o per contra, la propera versió ja seria la definitiva. Des de Mozilla han acordat que hi hagi una RC2.

El que preocupa sobretot a Mozilla són 10 bugs que encara s’han de sol·lucionar, entre els que destaca el que minva el rendiment a GNU/Linux, uns problemes d’incompatibilitat amb el Firebug i problemes amb el Quicktime a Windows i uns altres comuns en totes les plataformes que afecten a l’estabilitat del programa (no a la seguretat). D’aquests, dos són crítics i un bloquejador (un bug bloquejador és aquell que es considera prou greu per no llançar el producte).

El 6 de juny es preveu que es publiqui aquesta RC2 i, segons Mozilla, això no fa canviar la data de sortida del Firefox 3, prevista per a finals de juny. El Firefox 2 va tenir 3 RC.

Share Button