Mozilla vol batre un rècord Guiness amb el Firefox 3

Download DaySpread Firefox llança una nova campanya: Download Day, que demana la participació de tots els usuaris ja que volen aconseguir el rècord Guiness de major nombre de descàrregues d’un programa informàtic en 24 hores.

No, no és broma. S’intentarà que el dia del llançament del Firefox 3 (que rebel·lerant d’aquí a poc) es bati aquest rècord. La feina que haurem de fer és molt fàcil: el dia de la publicació del Firefox 3 només ens l’haurem de baixar.

Des de Spread Firefox han creat un comptador perquè tothom qui segur que pugui si inscrigui, així es pot anar fent una previsió i a més, ens enviarant un correu electrònic al moment del llançament. I a hores d’ara ja hi ha més de 110.000 persones inscrites! El Firefox 2 va tenir 1.600.000 descàrregues el primer dia, però des d’Spread Firefox diuen que podem aconseguir fins a 5 milions, aquesta vegada.

També ens suggereixen, a tothom qui tingui web o bloc, que incorporem un botó en motiu del dia (com veieu, a FirefoxCAT ja ho hem complert), que a més a més, permetrà inscriure el nostre web a una llista de promotors, i amb cada clic que facin al nostre botó, anirem escalant posicions.

Per acabar, ens proposen que, si volem, organitzem una festa en motiu de la sortida del Firefox 3 a algun lloc de la nostra comunitat.

No hi ha cap antecedent de rècord Guiness en aquest sentit, per això l’objectiu és posar el llistó tan a dalt com es pugui. Tot i això, des del web del Download Day ens demanen que “juguem net” i no descarreguem més d’una còpia del Firefox aquell dia, a més a més, faran servir galetes (cookies) per prevenir aquestes accions.

Via: Ruben
Share Button

No responses yet

 1. Ruben escrigué el :

  firefox 3 rc2 5 june

 2. Aljullu escrigué el :

  Quina és la font? Jo tinc entès que està previst pel 6 🙂

 3. Ruben escrigué el :

  http://wiki.mozilla.org/Releases/Firefox_3.0rc2

 4. Aljullu escrigué el :

  Cert, tens raó. Ja he actualitzat l’apartat “Properes versions”.

 5. Ruben escrigué el :

  Et falta un enter o (\n
  ) lo que sigui despres de 05/06
  Firefox 3 RC2
  Versió final: 05/06 Firefox 3
  Versió final: finals de juny Firefox 3.1
  Versió final: finals del 2008 Firefox 4

 6. Aljullu escrigué el :

  Arreglat! 😉 Sempre la cago…