Flock 1.2

El Flock és un navegador basat en el Firefox que destaca per la definició de “navegador social”: la seva funció és integrar els diversos serveis del web 2.0 al navegador. Per tant des del navegador podem consultar els vídeos del YouTube, actualitzar el nostre bloc, pujar imatges al Flickr o consultar el nostre correu electrònic: sense haver d’entrar a cap pàgina.

D’aquesta manera, si el novembre del 2007 van alliberar el Flock 1.0, el març del 2008 el Flock 1.1, i ara és el torn del Flock 1.2.

Les novetats són les mateixes que tenia la versió beta, per tant, cito el que ja vaig escriure:

[…]inclourà suport per a tres nous serveis socials.

Aquests són el Digg (un web de promoció de notícies en anglès, semblant a La Tafanera), el Pownce (un servei de micro-blogging, semblant al Twitter) i l’AOL Mail (un servei de correu electrònic en línia, com el Gmail o el Yahoo! Mail).[…]

A més de millores en l’estabilitat, el rendiment i les fuites de memòria.

La versió en català encara és la 1.1.4; igual que totes les llengües a part de l’anglès, però d’aquí a poc es llançarà la nova versió.

pàgina de descàrrega
notes de la versió

La major part d’extensions del Firefox funcionen amb el Flock, que a més té extensions pròpies per només ell mateix. Us animem a provar-lo!

Share Button

No responses yet

  1. Ruben escrigué el :

    http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/

    F31a1

  2. Aljullu escrigué el :

    Sí, ja ho vaig veure. Però és com el Firefox 4a1pre que ja vaig comentar però amb el nou nom adaptant-se al nou full de ruta de Mozilla.