Més de 8 milions de descàrregues

Download DayAvui a les 20:16 s’acabava el temps per descarregar el Firefox 3 i que comptés pel rècord Guiness. Els dos comptadors que hi ha en marxa no s’han aturat i per tant la xifra final no la podrem saber fins d’aquí a un temps.

A Mozilla Links han estat atents i just al moment han fet una captura de pantalla del comptador, segons la qual hem arribat a les

8.290.908 descàrregues

El que significa 345.455 descàrregues per hora, 5.758 per minut o 96 per segon. Els països més descarregadors han estat els Estats Units, Alemanya, Japó, Regne Unit, Espanya i França.

Encara no és la xifra oficial i possiblement variarà una mica. Amb tota la paperassa el rècord no s’oficialitzarà fins d’aquí a una o dues setmanes. El que està clar és que s’han arribat als 8 milions i ha estat un èxit, costarà molt que algun altre programa ens tregui aquest rècord algun dia, si no és que nosaltres el tornem a superar amb el Firefox 3.1 o el 4.0.

Share Button