Nou rècord de visites

A FirefoxCAT estem doblement de festa! Ahir va sortir el Firefox 3 i això va anar unit a un èxit de visites al bloc impressionant.

L’anterior rècord de visites el vam marcar el 21 d’octubre del 2007 amb 111 segons ShinyStat i 95 segons el Google Analytics. Ara aquestes xifres han quedat insignificants davant les 1162 visites que vam rebre segons l’Analytics, o les 1124 segons el W3Counter. El comptador de ShinyStat no suporta xifres tant elevades i va deixar de comptar a les 462.

Google Analytics:
W3Counter:
Les fonts de totes aquestes visites són principalment dues: Google (FirefoxCAT era el primer resultat al cercar-hi “Firefox 3” en català) i VilaWeb (que ens van enllaçar amb la seva notícia en portada). Tot i això no hem d’oblidar les webs que ens enllacen constantment i que també ens porten un munt de visitants: com Softcatalà (els qui tradueixen el Firefox al català), Mozilla Links (el principal bloc de Mozilla en anglès), SomGNU, La Farga, Cau.cat

També us volem agrair a tots els que vau visitar aquest bloc, més encara els que ens seguireu visitant d’ara endavant i, si no sou dels que el vau descobrir ahir, moltes gràcies per seguir el bloc. També s’ha d’agrair a tots els qui vau posar comentaris, que ens vau permetre mantenir en tot moment actualitzada la informació sobre l’estat dels servidors i de les descàrregues.

En definitiva:

Share Button

No responses yet

 1. Anonymous escrigué el :

  A vosté, un bloc en català sobre Mozilla molt complet. Enhorabona!

 2. Aljullu escrigué el :

  Merci pels ànims 😉

 3. toniher escrigué el :

  Enhorabona pel bon seguiment i per la feina diària que fas!

 4. Nico escrigué el :

  Felicitaciones 🙂

 5. Aljullu escrigué el :

  Gràcies als dos.

 6. Extensiones Firefox escrigué el :

  Muchas felicidades 🙂