Ahir va ser la Festa del Firefox 3 a Barcelona

Bàner Festa Firefox 3

Ahir es va celebrar la Festa del Firefox 3 a Barcelona (la primera dels Països Catalans: ara queden València i Amposta el dia 28). Allà s’hi podien trobar molts dels membres de Softcatalà i també altres persones importants de la xarxa en català i dels diferents web en la nostra llengua.

Primer va començar amb una presentació del Firefox 3 a càrrec de Toni Hermoso, una explicació sobre el càrrec de Pascal Chevrel, secretari general de Mozilla Europe i cap de localització web de Mozilla, i una ràpida presentació de l’eyeOS per part d’un dels seus desenvolupadors.

Després, la festa seguia a un bar del mateix edifici, amb actuació de La Carxofa i la Ceba, on es podien intercanviar paraules amb els protagonistes.

web de les festes dels Països Catalans
web de les festes de tot el món
HISTÒRIC: Festa del Firefox 2 a Barcelona

Share Button