Weave 0.2

Weave és l’extensió oficial de Mozilla que permet sincronitzar les adreces d’interès, l’historial, les galetes, les contrasenyes, etc. de diversos Firefox que tinguem instal·lats en diferents ordinadors.

Avui Mozilla Labs n’ha publicat una nova versió, encara de prova, amb moltes novetats, sobretot pel que fa a l’interfície, que és complements nova i molt més amigable i fàcil d’utilitzar. També s’ha inclòs suport a més tipus de dades a compartir, com les pestanyes obertes. Les altres novetats fan referència a la velocitat de sincronització, la segureat del xifratge…

És la primera gran actualització després de la 0.1 (tot i que hi ha hagut actualitzacions de seguretat) i tot i que han passat sis mesos des de llavors, el projecte pinta molt bé.

Descàrrega

Pàgina del projecte

Major Update to Weave Prototype, 0.2 Development Milestone” – Mozilla Labs

Share Button

No responses yet

  1. Anonymous escrigué el :

    Gràcies per la info. Ja estic provant-lo, em feia falta per sincronitzar el navegador de la feina i de casa. Especialment les adreces d’interès.