Els usuaris del Firefox, els que més actualitzat tenen el navegador

A Techzom han publicat un interessant article comparant el percentatge d’usuaris de cada navegador principal (Internet Explorer, Firefox, Safari i Opera) que utilitzen la versió més actualitzada (i per tant, segura).

Afortunadament, els usuaris del Firefox som els que anem millor en aquest sentit, i un 83,3% dels usuaris ho fem amb la darrera versió (sigui de la branca 2.0.0.x o 3.0.x). A molta distància ens segueix el Safari (65,3%), l’Opera (56,1%) i, per últim, l’Internet Explorer (47,6%).

Des de l’estudi valoren positivament el sistema d’actualitzacions automàtiques del Firefox, que permet que en qüestió d’un parell de dies s’actualitzin quasi tots els usuaris.

Examination of vulnerable online Web browser populations and the “insecurity iceberg” – Techzom

Via: Kriptópolis (1)
Share Button