L’ús global del Firefox puja un 1% en motiu del llançament del Firefox 3

Com titulen l’estudi a XiTi Monitor, el Firefox 3 va ser doblement exitós. Per una banda milions d’Internautes van actualitzar el seu Firefox antic pel nou en un període de temps molt baix, per l’altra, tota la campanya va atreure nous internautes que s’han passat al Firefox.

Podríem dir que el Download Day va ser un dia d’inflexió amb el qual l’ús del Firefox (totes les versions sumades) va pujar quasi un 1%. El següent gràfic ho mostra; tingueu en compte que s’ha de comparar cada dia amb el mateix de la setmana passada, ja que als caps de setmana l’ús del Firfox puja, però no és significatiu.

Pel que fa als usuaris del Firefox 3, ja representen quasi un 10%, duplicant (i quasi triplicant) els números d’abans del Download Day.

Share Button

Etiquetes:

Categories: General