Ctrl+Tab al Firefox 3.1

La propera versió del Firefox després de la 3.0 serà la 3.1. De moment la majoria de notícies que ens arriben són sobre com funcionarà la navegació entre pestanyes del navegador.

Quan fem cliquem Ctrl+Tab en el Firefox 2 o 3, automàticament anem a la pestanya de la dreta (sino en té cap a la dreta anirem a la primera començant per l’esquerra). En el Firefox 3.1 sembla ser que això no serà així, ja que la combinació de teclat Ctrl+Tab ens servirà per anar a la pestanya que teníem oberta abans de l’actual, i així poder anar intercalant les dues pestanyes (l’actual i l’anterior i viceversa). Mantenint apretat Ctrl i clicant repetidament Tab es mostraran unes miniatures de les darreres pestanyes visitades:

Per seguir tenint la mateixa funcionalitat que al Firefox 2 o 3, la combinació de tecles serà Ctrl+Page Up o Ctrl+Page Down (per anar cap a la dreta o cap a l’esquerra, respectivament).

Com ja vam dir, també, segurament s’inclourà una interfície mentre es fa el canvi de pestanyes amb aquestes combinacions de teclat.

Control-Tab: A New Feature for Firefox” – Boriss’ Blog

Share Button