El Firefox supera el 50% del mercat a Indonèsia

Indonèsia és el setzè estat de tot el món amb més internautes: en té uns 20 milions. I segons Net Applications, aquest juny es va convertir en el primer estat en el qual el Firefox va superar el 50% de quota de mercat.

Segons XiTi Monitor, Oceania és el continent on el navegador lliure té més penetració (un 31,2%) per davant d’Europa (28,8%). Al vell continent hem de posar les esperances amb Finlàndia, Polònia, Eslovènia, Eslovàquia i Hongria, que segurament també assoliran aquesta xifra en els propers mesos, ja que aquest març superaven el 40%.

Firefox Surpasses 50% Market Share in Indonesia” – Blog of Metrics

Actualització (11:45 – 24/07/08): Han penjat un gràfic amb les dades de Net Applications dels estats on el Firefox té més percentatge d’ús: (de color blau el percentatge d’ús el desembre del 2007 i en vermell el que han guanyat aquest 2008 fins el juny)

http://wiki.mozilla.org/images/7/73/Net_app_2008_country_analysis2.png

Cal tenir en compte, però, que aquests estudis mai són 100% certs ja que XiTi Monitor, com ja hem vist, donava uns resultats diferents.

Where will Firefox Reach 50% Market Share?” – Blog of Metrics

Share Button

Etiquetes:

Categories: General