Ja s’han descarregat 100.000 Firefox 3.0 en català

Segons publica avui el diari El Punt (tant en l’edició digital com en l’edició en paper), el Firefox 3.0 ha arribat a les 100.000 descàrregues en llengua catalana.

El dia del llançament, en català se’n van descarregar 38.000 (aproximadament) dels 8.000.000 totals, el que representa quasi un 0,5%. Ara ja s’ha arribat a les 100.000, tot i que és una estimació, demostra que el ritme de descàrregues no para.

Més de cent mil persones ja s’han descarregat el Firefox 3.0 en català” – El Punt

Actualitzat (16:00 – 11/08/08): Com comenta en marc b. als comentaris, aquesta notícia ja tindria més d’un mes. Comptant que el percentatge de versions en català respecte les totals s’hagués mantingut, actualment ja se n’haurien descarregat 135.000.

Share Button

No responses yet

 1. Ruben escrigué el :

  I en castellà i en total quants?

 2. Aljullu escrigué el :

  En total 28.340.281 (al moment d’escriure aquest comentari), en castellà no ho sé, però comptant que el primer dia van representar un 12% (comptant es-ES i es-AR), deuen ser uns 3.400.000, aproximadament.

 3. aniol escrigué el :

  I no pararà, potser jo l’he descarregat més de 4 cops per instal·lar-lo en diversos ordinadors.

  El FEBE ja està traduït. Tant desmoralitzant que se’m feia i amb 2 hores vaig poder-ho fer.

 4. Marc B. escrigué el :

  La notícia és antiga, de fa més d’un mes.

  Aquests d’El Punt, i en concret el Gerard Ariño (www.nosaltres.cat/www/cercar?consulta=Firefox0) han reciclat una notícia del 30/06/08!

 5. Aljullu escrigué el :

  Jo el Firefox 3 me’l dec haver baixat unes tres vegades, una per cada ordinador que utilitzo…

  Felicitats per la traducció del FEBE, la veritat és que no l’utilitzo, però ja hi faré una ullada 😉

 6. Aljullu escrigué el :

  marc b., com ho saps que no és actual la notícia? A l’enllaç que has posat jo no hi trobo res. Tot i això la veritat és que em va sorprendre força que ho comentés El Punt i no ho trobés a enlloc més.

 7. aniol escrigué el :

  Això, estaria bé que es provés la traducció del FEBE (jo evidentment com que utilitzo des de fa temps l’extensió ho faré), eren moltes cadenes a traduir i se m’haurà colat segur que algun error.

 8. Anonymous escrigué el :

  I els que ens el descarreguem directament de les nostres distribucions, i per tant el paquet d’idioma va part, estem comptats?

 9. Marc B. escrigué el :

  L'adreça correcta és http://www.nosaltres.cat/www/cercar?consulta=Firefox&tipus=2800

  En tot cas, només cal cercar "Firefox" a les notícies d'El Punt

 10. Aljullu escrigué el :

  Merci marc 😉

  anònim, les descàrregues que fan les distribucions de GNU/Linux automàticament, així com les descàrregues d’actualitzacions de versions anteriors no comptaven pel rècord i, per tant, tampoc es compten en aquests càlculs.