FirefoxCAT d’adhereix un any més al Dia d’Acció dels Blocs


Tal com vam fer l’any passat, a FirefoxCAT ens adherim al Dia d’Acció dels Blocs 08 (o Blog Action Day 08), si l’edició de l’any passat tractava sobre el medi ambient, aquest any serà la pobresa el tema central.

El Dia d’Acció dels Blocs 08 és una iniciativa sense ànim de lucre perquè tothom qui tingui bloc, podcast o videocast publiqui sobre un tema en concret (aquest any la pobresa) per iniciar un diàleg mundial sobre com sol·lucionar el problema. També s’obre la porta a tothom qui vulgui donar els diners que rebi aquell dia a través del seu web a alguna organització en defensa dels pobres.

El Dia d’Acció dels Blocs 08 serà el 15 d’octubre, si teniu un bloc us animem a participar.

Dia d’Acció dels Blocs 08 (en català)
Blog Action Day 08  (en anglès, més complert)

Share Button