Resultats de l’Extend Firefox 3

Aquest març va començar l’Extend Firefox 3, es tracta d’un concurs de desenvolupadors d’extensions que oferia premis a qui desenvolupés les millors extensions pel Firefox segons un jurat.

Igual que en l’edició anterior, s’han superat les més de cent extensions presentades al concurs. Aquest any es valoraven per separat les millors extensions noves i les millors actualitzacions d’extensions ja existents; a més s’hi va afegir la categoria de millor extensió musical. El resultat ha estat el següent:

Guanyadors (extensions noves)
  • Pencil (de Dương Thành An): inclou la funcionalitat al Firefox de fer diagrames i GUI amb l’ús d’imatges SVG.
  • Tagmarks (de Felipe Tassario Gomes): inclou uns botons al costat de l’estrella per afegir la pàgina a les adreces d’interès que permeten marcar l’adreça amb unes etiquetes determinades amb tan sols un clic.
  • HandyTag (de Rémi Szymkowiak): permet incloure etiquetes mitjançant uns botons que inclouen les paraules més rellevants segons diversos criteris (les paraules que ha utilitzat el desenvolupador del web per descriure-la, les etiquetes que s’han utilitzat a del.icio.us..).
Finalistes (extensions noves)

Webchunks de Daniel Glazman, Badges on Favicons de Pau Tomàs, Devo d’Abimanyu Raja, Close ‘N Forget de Benoit Bailleux, Callout de László Bácsi i Reasy de Robert Hinchliff.

Guanyadors (actualitzacions)
  • Read it Later (de Nate Weiner): permet marcar pàgines “per llegir” que s’afegeixen a una carpeta especial de les adreces d’interès. A més permet consultar-les fora de línia, sincronització entre ordinadors i suport a l’RSS.
  • TagSifter (de Chiisai Tsu): crea un menú com el d’Adreces d’interès però en comptes d’ordenar les adreces per carpetes ho fa per pestanyes.
  • Bookmark Previews (de John Marshall): inclou una previsualització de les pàgines que tenim a les adreces d’interès a través d’una vista 3D a la finestra de la Biblioteca.
Guanyador (extensió musical)
  • Fire.fm (de Jorge Villalobos i Jose Enrique Bolaños): dóna suport a Last.fm des del Firefox, a més permet cerca ràdios escrivint-ne el nom a la barra d’ubicació.

Announcing the Extend Firefox 3 Winners” – Mozilla Labs

Share Button