Ubuntu haurà de mostrar la llicència del Firefox si vol seguir incorporant-lo per defecte

Ubuntu, com moltes distribucions de GNU/Linux, porta el Firefox instal·lat per defecte. Mozilla va demanar ahir a Canonical (l’empresa que desenvolupa l’Ubuntu) que en la propera versió s’inclogués una còpia de la llicència Mozilla EULA i que aquesta es mostrés el primer cop que l’usuari obrís el Firefox.

Canonical ha acceptat tot i que s’han alçat moltes veus demanant que Ubuntu i altres distribucions deixessin d’utilitzar el Firefox per l’IceWeasel, una versió del Firefox que utilitza Debian en la qual tot el contingut és lliure (inclosos logotips i marca). Tot i que Mark Shuttleworth també ho ha comentat, ha recordat com d’important és mantenir el Firefox sobretot pels nouvinguts a GNU/Linux.

Mozilla Demanding Firefox Display EULA In Ubuntu” – Slashdot
Bug #269656
HISTÒRIC:Problemes entre Mozilla i Debian“, “Finalment Debian deixarà d’utilitzar el nom de Firefox“, “Ubuntu inclou Firefox

Share Button