El Firefox 3.0.3 es publicarà la propera setmana per corregir una regressió

Sembla que les dues regressions que es van trobar durant el període de testeig de les versions 3.0.2 i 2.0.0.17 del Firefox no eren les úniques i ara se n’ha trobat una altra que obligarà a Mozilla a publicar una nova versió del Firefox 3.0.x la propera setmana.

El problema és que el Firefox no pot accedir a les contrasenyes desades en algun format que no sigui l’UTF-8, és a dir, contrasenyes de servidors que permetin l’ús de caràcters especials com accents. La regressió no afecta a tots els usuaris i no comporta la pèrdua de cap dada: només que no s’hi pot accedir, s’espera que la versió 3.0.3 surti la propera setmana.

Firefox 3.0.3 required and underway” – mozilla.dev.planning
BUGZILLA: Bug 451155

Share Button