Un 37% dels desenvolupadors d’extensions formen part d’una empresa

Fa poc es va organitzar una enquesta perquè la responguessin els desenvolupadors de les extensions del Firefox i així saber alguns detalls d’aquesta comunitat, que és realment la que impulsa el Firefox.

Ara en tenim els resultats i entre les moltes preguntes que hi ha és interessant destacar la que fa referència en com treballen, si són independents o membres d’una empresa…

Sis de cada deu desenvolupadors d’extensions treballa de manera independent i un 37% ho fa com a membre d’una companyia. També hem sabut que un 44% porta més de dos anys desenvolupant extensions, que la majoria han desenvolupat una o com a màxim dues extensions i que la falta de temps és la raó principal de l’abandonament dels projectes.

Els resultats ha publicat Basil, el de complements de Mozilla, que també avui ha anunciat que deixa la Corporació Mozilla.

Add-on Developers Survey: Raw Results” i “Departing from Mozilla Corp…” – Basil’s Bodacius Blog

Share Button