El Thunderbird 3.0 s’aplaça fins més tard del Firefox 3.1

David Mose confirma al seu bloc el que molts ens temíem: el Thunderbird 3.0 s’aplaça. La que havia de ser la primera beta passarà a ser la tercerca alpha, ja que consideren que el producte encara no és prou madur com per anomenar-se beta.

Dieun que encara queda molta feina per fer i que el Thunderbird 3.0 sortirà després que el Firefox 3.1. Això és per un doble motiu: primer que era impossible seguir el pla establert perquè encara els queda molta feina, i segon que no es podria sincronitzar el llançament dels dos productes, perquè això carregaria de feina innecessàriament els encarregats del procés de compilació, preparació de binaris, distribució de rèpliques…

D’aquesta manera d’aquí a poc tindrem la tercera alpha.

Thunderbird 3.0b1 renamed to 3.0a3” – dmose’s blog

Share Button

No responses yet

  1. Ruben escrigué el :

    ERROR:La que havia de ser la primera alpha(beta) passarà a ser la tercerca beta(alpha)

  2. Aljullu escrigué el :

    Ostre quin error! Gràcies, arreglat 😉