SeaMonkey 2 alpha 1

El SeaMonkey és un paquet d’aplicacions d’Internet que inclou un navegador web, un client de correu electrònic, una llibreta de contactes, un editor de pàgines web i un client d’IRC. Es tracta del successor de la Mozilla Aplication Suite (recordem que el Firefox va voler ser la “versió senzilla” d’aquesta suite) i actualment rep recursos tècnics de la Fundació Mozilla.

Amb aquesta nova alpha 1 ja s’utilitza el motor Gecko 1.9.1 (el mateix que utilitzaran el Firefox 3.1 i el Thunderbird 3.0), s’inclou un sistema d’avís a partir de barres emergents semblant al Firefox, un gestor de complements i temes, la neteja de dades privades, etc. a més de petits canvis i millores en el rendiment i l’ús de memòria.

INFO:
notes de la versió
SeaMonkey 2.0 Alpha 1” – SeaMonkey

  • SeaMonkey 2a1: Windows, Linux, Mac OS X (atenció això no són versions estables, sinó alpha, si no sou un usuari avançat o un testejador no les descarregueu // els enllaços són a descàrregues directes en anglès)
Share Button