Captures de pantalla del Firefox Mobile per a Windows Mobile

El Firefox Mobile (anomenat en clau com a Fennec) està cada cop més a prop, i si fa poc us dèiem que veuríem la primera alpha les properes setmanes, ara s’han presentat quatre noves captures de pantalla del que serà aquest navegador per a sistemes Windows Mobile amb pantalla tàctil.

Automàticament funciona en mode de pantalla completa amagant totes les barres. La barra de pestanyes serà lateral i funcionarà a través de miniatures i no nom+favicon com és el Firefox per a PC. La barra de navegació també serà lateral.

També hi ha una captura de pantalla de l’Acid3 Test on el Firefox Mobile obté una nota de 88/100, que supera de llarg el Firefox 3.0 però encara es queda una mica lluny del que obtenen les darreres versions del Gecko.

Imatges: the::unwired (1)
Share Button