Flock 2.0

Just ahir es va publicar el Flock 2.0. El Flock es tracta d’un fork (un projecte nascut a partir d’un altre) del Firefox, inclou moltes característiques especials, sobretot destinades en la interoperabilitat entre les xarxes socials i el navegador. És a dir, des del Flock podem pujar directament fotos al flickr, vídeos al al YouTube o articles al Blogger.

La novetat principal d’aquesta versió 2.0 és que utilitza el Gecko 1.9, el mateix motor que el Firefox 3.0. S’ha implementat la compatibilitat amb MySpace, la xarxa social d’Internet amb més persones registrades, i la més demanada pels usuaris del Flock. També s’hi ha inclòs un Media RSS per a subscriure’ns a vídeos i altres continguts multimèdia de qualsevol pàgina web. A partir d’ara, a més de les extensions hi podrem afegir també temes, com en el Firefox, per canviar l’aspecte del navegador. De moment, però, només n’hi ha dos.

De moment només és accessible en anglès, però segurament d’aquí a poc el podrem trobar en català.

Flock 2.0, Out Of Beta And Ready To Rock” – Flock Blog

Share Button