Sessions comunitàries i d’asistència a l’usuari al Mozilla Camp Europe 2008

En poc més d’una setmana se celebrarà al Citilab de Cornellà de Llobregat l’edició 2008 del Mozilla Camp Europe, que enguany reunirà a diferents membres de la comunitat Mozilla, especialment d’Europa però també d’arreu del món, per a discutir sobre desenvolupament, localització, qualitat i comunitat al voltant d’aquest projecte internacional.

Aprofitant l’ocasió es vol potenciar la comunitat local i ajudar a l’usuari. Per aquest motiu, el dissabte 25 d’octubre des del migdia a la tarda es voldria fer sessions d’explicació i resolució de dubtes dels productes Mozilla per tal d’assistir a la gent que hi vingui.

TEXT DE:Sessions comunitàries i d’asistència a l’usuari al Mozilla Camp Europe 2008” – Cau.cat
INFO:Mozilla Labs in Europe. Join us!” – Aza’s Thoughts

Share Button

No responses yet

  1. toniher escrigué el :

    Que t’animes a preparar una xerrada? Segur que hi pots aportar molt!
    És extensible a tothom més que pugui estar-hi interessat.

    També hi ha l’opció de retransmetre per twitter o serveis semblants l’acte. Què et semblaria?