El Firefox 3.1 podria incorporar suport multitàctil

Els darrers portàtils d’Apple (els Macbook) incorporen un pantalla multitàctil, és a dir, una pantalla tàctil que es pot utilitzar amb més d’un dit. Edward Lee, un desenvolupador aficionat del Firefox ha programat una interfície experimental compatible.

D’aquesta manera separant o apropant dos dits sobre la pantalla faríem zoom, girant-los canviaríem de pestanya, amb tres dits podríem navegar per l’historial (cap a l’esquerra o la dreta) o anar al principi o al final de la pàgina (cap a dalt o cap abaix).

De moment s’ha inclòs a la prebeta 2 del Firefox 3.1 però encara no és segur que hi sigui a la versió final.

Touching Firefox” – edilee
BUGZILLA: Bug 456520

Fonts: Mozilla Links (1) i Genbeta (1) | Imatge: Wikimedia Commons (1)
Share Button