Més de la meitat d’usuaris han conegut el Firefox a partir d’un amic

Amb l’actualització del Firefox 3.0.2 al 3.0.3 es va aprofitar per enviar una enquesta aleatòriament a alguns usuaris. Constava de tres preguntes i fa uns dies se’n van saber els resultats.

Els enquestats provenien d’Espanya (18,41%), Alemanya (16,77%) i Estats Units (16,34%). Segons l’enquesta més de la meitat d’usuaris del Firefox han vingut gràcies a la recomanació d’un amic (55%), les següents opcions com els diaris i blocs digitals (13%) i les revistes i diaris de paper (12%) queden força endarrere.

El rendiment (29%) i la seguretat (26%) són les raons principals per què la gent va descarregar-se el Firefox 3.0 (no s’especifica si venien del Firefox 2.0 o de l’Internet Explorer). Quasi sis de cada deu usuaris han instaŀlat alguna extensió i menys de dos de cada deu no ho han fet (la resta no ho saben). Per acabar, un 89% dels usuaris recomanarien el Firefox a un amic.

Results for the Q3 Quarterly Customer Survey–First Look” – Azucar!

Share Button

Etiquetes:

Categories: General

No responses yet

  1. Quim escrigué el :

    que curios….