Steve Ballmer no descarta utilitzar un motor de codi obert a l’Internet Explorer

El president i director executiu de Microsoft, Steve Ballmer, va dir a la conferència Power to Developers que Microsoft no rebutja utilitzar un motor de renderitzat de codi obert en l’Internet Explorer.

Tot va venir arrel de la intervenció d’un assistent que es preguntava per què Microsoft gastava tants diners en un motor de renderització quan n’hi ha de codi obert que responen més ràpidament als canvis en els estàndards web.

Ballmer va respondre dient que la innovació en el navegador no s’ha aturat i que: “El codi obert és interessant. Apple ha adoptat el WebKit i nosaltres podríem fer-li una ullada, però continuarem construint extensions per a l’IE 8.” Va reconèixer, també, que Microsoft havia tardat massa en llançar l’IE 7.

Microsoft ‘interested’ in open source browser: Ballmer” – Techworld

Share Button