Neix Spread Thunderbird

Spread Firefox és una comunitat d’usuaris del Firefox que té la missió de promocionar-lo arreu del món amb l’objectiu d’aconseguir que arribi a tothom. És considerat el projecte de difusió d’un programa lliure més important del món. Entre les seves campanyes hi trobem el Download Day, el Mozilla on the street o la campanya per posar botons i bàners del Firefox a les pàgines web.

Aquesta matinada s’ha llançat la pàgina del Spread Thunderbird, que serà una comunitat igual però amb l’objectiu de promocionar el client de correu electrònic de Mozilla. El disseny de la pàgina recorda molt al disseny antic del Spread Firefox.

Ens ofereix un bloc amb notícies sobre el Thunderbird, un fòrum, una pàgina d’afiliats amb un rànquing, galeries d’imatges… això sí, no ens servirà el nostre compte del Spread Firefox, ens haurem de registrar de nou.

Spread Thunderbird is live!” – The Mozilla Blog

Share Button