Les pàgines d’error del Firefox 3.1 seran més entenadores

La segona beta del Firefox 3.1 inclourà moltes novetats interessants. Si fa poc vèiem la navegació privada, el desplaçament visual entre pestanyes i la nova manera de mostrar la llicència, ara toca veure com seran els nous missatges d’error quan entrem a través d’una connexió insegura.

Un usuari va enviar, el maig, un bug fent referència que la pantalla que el Firefox 3.0 mostra quan s’entra a una pàgina amb un certificat de seguretat invàlid era confusa i no apta per a qui no té coneixements de seguretat d’Internet:

Des de Mozilla l’hi han fet cas i en les darrers nightlies del Firefox 3.1 ja s’incorpora la nova plantilla que portarà:

Si cliqueu sobre les imatges podreu comparar els dos textos: mentre el primer només explica la situació donant informació innecessària per a la majoria d’usuaris (com el codi de l’error) i poc clara, el segon mostra una explicació més senzilla i ofereix clarament les opcions que té l’usuari.

SSL Error Pages in Firefox 3.1” – meandering wildy
BUGZILLA: Bug 431826

Share Button