La NASA comença a utilitzar el Bugzilla

El Bugzilla és un projecte de Mozilla poc conegut pels usuaris però a la vegada un dels que més èxit ha tingut entre els desenvolupadors de programari. Es tracta d’un servei a través del web de seguiment d’errors lliure.

A FirefoxCAT més d’un cop l’hem enllaçat per explicar algun error, vulnerabilitat o proposta de millora pel Firefox. Però no només a Mozilla l’utilitzen; hi ha una bona llista d’altres usuaris: Facebook, Linux, Gentoo, Gnome, KDE, Nokia, Novell, OpenOffice.org, Yahoo!… i la llista segueix.

Ara cal incloure’n un altre, i és que la NASA, migrant tots els seus sistemes al programari lliure, ha començat a fer servir el sistema de Mozilla per a la notificació d’errors. S’anomenarà PRACA (Problem Reporting Analysis and Corrective Action) i servirà per a substituir les més de quaranta bases de dades que s’han utilitzat els darrers trenta anys.

Share Button