Avui és el quart Support Firefox Day, centrat en la traducció de l’Ajuda

Des que aquest abril es va celebrar el primer Support Firefox Day, el contingut de l’Ajuda del Firefox en línia ha seguit augmentant. El problema és que si bé la interfície del programa està traduïda a més de cinquanta llengües, l’ajuda segueix sent un dels punts febles en localització.

Per això el Support Firefox Day 4 va destinat a tots els traductors d’aquests continguts, durant tot avui es resoldran dubtes, es faran presentacions, es mantindrà una televisió en línia i en resum es realitzaran un conjunt d’activitats relacionades amb la traducció i accessibles per Internet.

La traducció de la documentació al català corre a càrrec de Softcatalà, tot i que tothom hi pot coŀlaborar (és més, s’anima a tothom que hi coŀlabori), ja que es tracta d’un wiki.

 Support Firefox Day 4
Support Firefox Day 4” – El Cau del Drac
Support Firefox Day 4: Firefox support in all languages” – The Mozilla Blog

Share Button