El Firefox 3.1 tindrà una tercera beta i sortirà el primer quart del 2009

Canvis al calendari del Firefox 3.1: la segona versió beta prevista per la setmana passada s’ha prorrogat uns dies i no sortirà fins a principis de desembre, el dia 4 o 5.

D’altra banda, Mike Beltzner ha comunicat que hi haurà una tercera beta abans de la versió final, servirà per acabar de polir el TraceMonkey (el nou motor de renderitzat de JavaScript) i el mode de navegació privada, a més de permetre solucionar errors. En canvi no s’hi inclourà cap novetat. Mozilla espera, també, que els desenvolupadors de complements tinguin el temps suficient per adaptar temes i extensions al nou Firefox.

La data de sortida del Firefox 3.1 finalment s’estableix a finals del primer quart del 2009.

Firefox 3.1: Beta 3 proposal” – mozilla.dev.planning

Share Button