S’obre la Mozilla Community Store

Ahir al matí es va anunciar l’obertura definitiva de la Mozilla Community Store, una botiga amb més de 400 samarretes i dessuadores amb temes de Mozilla; amb dissenys per a nadons, nens, homes i dones.

S’hi poden trobar 60 dels dissenys del T-Shirt Design Contest, un concurs que va organitzar Spread Firefox per què els usuaris dissenyessin samarretes relacionades amb Mozilla i el Firefox. Però si volem, també podem enviar nous dissenys per a una samarreta i si compleix unes normes d’estil el posaran a la venda. La botiga s’ha llençat juntament amb Zazzle, un servei d’Internet per dissenys personalitzats de samarretes i altres productes.

Fins el 25 de desembre es fa un descompte d’un 20% en tots els seus productes si s’utilitza el codi promocional MOZILLAMERCH. Recordeu que la botiga de Mozilla segueix en marxa, sense dissenys creats pels usuaris però amb un bon repertori de productes.

Mozilla Community Store
Mozilla And Zazzle Announce Strategic Relationship For Apparel On-Demand” – Mozilla Press Center
The Mozilla Community Store is here!” – The Mozilla Blog

Share Button