Thunderbird 3.0 beta 1

El Thunderbird 3.0 ja entra al camí de les versions beta. Paraŀlelament al llançament del Firefox 3.1 beta 2 es va llençar una nova versió de proves del client de correu electrònic.

El Thunderbird 3.0 es publicarà una mica després que el Firefox 3.1, malgrat això s’espera tenir-lo durant la primera meitat del 2009.

Aquesta segona beta inclou fins a 750 canvis respecte l’anterior versió, a més d’utilitzar el Gecko 1.9.1 (amb més de 10.000 millores). Ara està disponible en 38 idiomes (la primera beta ho estava en 30), tot i que encara no podem escollir el català.

notes de la versió
Thunderbird 3 Beta 1 Preview Release” – Mozilla Messaging

  • Thunderbird 3b1: Windows, Linux, Mac OS X (atenció aquest programa substituirà la versió 2 del Thunderbird, descarregueu-lo només si no us interessa conservar-la | això no són versions estables, sinó beta, si no sou un usuari avançat o un testejador no les descarregueu)
Share Button