Window Snyder deixarà Mozilla a finals d’any

Els que ens seguiu des dels primers dies potser recordareu que el setembre del 2006 Windows Snyder, fins llavors directora de seguretat de Microsoft, va incorporar-se a Mozilla. Des d’aquell moment havia estat el màxim exponent de la seguretat del Firefox i altres productes de Mozilla.

Aquesta matinada ha publicat un article al bloc de seguretat de Mozilla explicant que a finals d’any deixarà el seu càrrec dins la Fundació i s’embrancarà en un projecte que sempre “l’ha apassionat”, tot i que no especifica quin és.

Malgrat que es tracta, sense dubte, d’una gran pèrdua per Mozilla, deixa la seguretat en mans de persones tant importants com Johnathan Nightingale, Lucas Adamski, Brandon Sterne i Mike Shaver.

Leaving Mozilla” – Mozilla Security Blog
bloc personal
biografia a la Viquipèdia en anglès

Share Button