El febrer ja hi podria haver una versió del Firefox Mobile per a Symbian

El desenvolupament del Firefox Mobile segueix i Christian Sejersen, desenvolupador del Fennec, ha confirmat que portaran el navegador mòbil a l’S60, la plataforma de Symbian, com ja s’havia avançat fa més d’un any.

D’aquesta manera els mòbils amb Symbian se sumen als de Windows Mobile i Maemo (Linux) com a plataformes compatibles i així s’arriba al 65% dels smartphones. I és que que el tercer trimestre del 2008, només els Symbian van representar el 50% de les vendes. Cal recordar que Mozilla va confirmar que no faria un Firefox Mobile per a l’iPhone, i en aquest mateix article Sejersen deixa entreveure que l’Android tampoc el tindrà.

Aquesta versió per a Symbian no estarà disponible fins a finals de març del 2009.

Fennec (Mobile Firefox) for Symbian” – Christian Sejersen

Share Button