El Windows 7 podria venir sense navegador

La Comissió Europea ha acusat Microsoft d’atemptar contra la competència en haver inclòs l’Internet Explorer 8 en la versió beta del Windows 7. La multinacional nord-americana té,ara, vuit setmanes per respondre les acusacions o s’arrisca a rebre una nova sanció, com ja va passar amb la polèmica del Windows Media Player.

Tot i que és difícil (a Microsoft l’interessa seguir dominant el mercat dels navegadors encara que hagi de pagar una multa), si el Windows 7 vingués sense l’IE preinstaŀlat seria una gran oportunitat per a tots els navegadors alternatius, entre ells el Firefox.

Share Button

No responses yet

 1. Ruben escrigué el :

  Utilitzo XP, Vista i 7 (en màquina virtual) de Microsoft. I també utlitzo Ubuntu i Kubuntu de Linux. No tinc res en contra amb Windows i Linux però per que acusen a Microsoft per incorporar IE?
  Si la acusen ha de ser per integrar-lo amb el SO. Us imagineu un usuari normal que instal·la W7 i no sap que fer per anar a internet(no te navegador)? Com es baixaria el Firefox 3?
  Si l’acusen per portar un navegador de serie per que no ho fan amb Linux?
  Y MAC no porta Safari?

  Si Microsoft no integra el IE no crec que estigui fen res malament…

 2. Aljullu escrigué el :

  El problema de l’Internet Explorer és que no es pot desinstaŀlar com si que es pot fer amb qualsevol altre navegador a qualsevol sistema operatiu.
  Si a això li sumes que Windows té el 95% del mercat de SO, és lògic que s’acusi Microsoft d’abús de posició dominant.

 3. Anonymous escrigué el :

  Aleshores, Firefox hauria de venir sense la integració amb Google de sèrie, no?

 4. Aljullu escrigué el :

  Doncs potser sí, si el Firefox arribés al 95% del mercat… ara bé, el fet de ser un projecte de codi lliure potser faria variar les coses.

  A més, cal tenir en compte que, tot i que realment no és fàcil, sí que es pot canviar el motor de cerca per defecte, en canvi és impossible desinstaŀlar l’IE completament d’un Windows.

 5. Carlos Soler escrigué el :

  Aljullu posa El teu Favicon en el meu bloc. Una abraçada!

 6. Carlos Soler escrigué el :

  Aljullu enviem la imatge que vulguis com a Favicon i jo el faig. Salut!