Microsoft podria incloure el Firefox en el Windows 7

Després que la Comissió Europea es posés les piles i acusés Microsoft d’abús de posició dominant obligant-la a treure l’Internet Explorer per defecte del Windows 7, sembla que ha aparegut una nova alternativa. Microsoft no hauria de treure l’IE sempre hi quan oferís les alternatives (en concret Firefox, Chrome, Opera i Safari) a l’hora de configurar el sistema.

Aquesta mesura afavoriria molt els quatre navegadors mencionats però a la vegada perjudicaria (a part de l’IE) els navegadors que no hi apareixen perquè tenen una quota de mercat massa petita.

Share Button

No responses yet

 1. Ruben escrigué el :

  🙂

 2. Ruben escrigué el :

  quantes RC hi haurà fins la versió final? del F31

 3. Kilian escrigué el :

  Podries citar alguna font de la noticia?

 4. Aljullu escrigué el :

  @ ruben: això és uan coa que mai se sap, perquè les RC són per corregir errors, i depèn dels que es trobin se sabrà quantes RC fan falta. Tot i això, per l’experiència, segurament unes 3 (el FF 2.0 i el 3.0 en van tenir 3).

  @kilian: no he trobat la font original de la notícia així que no la cito. Hi ha molts mitjans que n’han parlat, per exemple:
  http://www.pcpro.co.uk/news/245994/eu-could-force-microsoft-to-bundle-firefox-with-windows.html
  http://navegadores.org/la-ue-estudia-que-microsoft-incluya-alternativas-a-ie-en-windows

 5. Ruben escrigué el :

  Aljullu he provat la versio f32pre i va molt bé. Sobretot a gmail. S’ha incorporat també el canvi de pestanyes nou. Mirata’l.

 6. Kilian escrigué el :

  @aljullu: Gràcies!