Mozilla dóna cent mil dòlars a la Fundació Wikimedia pel desenvolupament del format Ogg

Mozilla ha fet un donatiu de 100.000 dòlars a la Fundació Wikimedia (encarregada entre d’altres de la Viquipèdia) per recolzar el desenvolupament dels formats lliures Ogg, que inclouen vídeo i àudio i pretenen arribar a substituir els connectors privatius usats actualment com el Flash d’Adobe.

El Firefox 3.1 inclourà suport a la inclusió de vídeo i àudio natiu a les pàgines web sense haver de recórrer a altres tecnologies privatives. És per això que és important una millora dels formats Theora (vídeo) i Vorbis (àudio). Wikimedia s’ha convertit en el principal servidor amb continguts en aquests formats.

In Support of Open Video” – The Mozilla Blog
Mozilla and Wikimedia Join Forces to Support Open Video” – Wikimedia blog

Share Button