Miro 2.0

Feia temps que no sentíem a parlar del Miro, un reproductor de vídeo que ens permet subscriure’ns a videocasts.

Fa un parell de dies la Participatory Culture Foundation va publicar-ne la versió 2.0 que inclou les interessants novetats:

  • Nova interfície totalment redissenyada.
  • Possibilitat de passar els vídeos en reproducció a una finestra a part. Així podem utilitzar el programa mentre estem veient el vídeo.
  • Millores en la velocitat i el rendiment.
  • Capacitat per veure vídeos de pàgines d’streaming.
  • Possibilitat de descarregar-se fitxers torrent.
  • Millores a les llistes de reproducció i a l’àudio.

El programa inclou una “Guia” amb milers de canals a què ens podem subscriure, la majoria en anglès, però uns quants en català com VilaWeb TV o TV3minuts. Els podem cercar per llengua, gènere, valoració, popularitat i filtrar els que no són en alta definició.

Un cop subscrits a un canal se’ns ensenyaran els darrers vídeos penjats i automàticament se’ns descarregarà l’últim. També ens permetrà encendre el descarregador automàtic per a nous vídeos que publiquin.

Com hem comentat, inclou un descarregador de torrents i per tant ens permet gestionar la nostra biblioteca de vídeos descarregats.

Per acabar, també s’ha inclòs la possibilitat de descarregar-se vídeos des de llocs web d’streaming de vídeo així com cercadors per al YouTube, el Yahoo! Video, etc.

Si voleu, podeu ajudar a la traducció al català des del Launchpad.

Miro 2.0 is here!” – Blog Miro

Via: SomGNU (1)
Share Button